اپ استور و گوگل پلی در دسترس قرار گرفتند خطر بازگشت یک بیماری در کشور‌های اروپایی مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ تفاوت کلیرشدن آسمان با نوتام چیست؟ بارش برف و باران در تهران از فردا/ وزش باد و کاهش دما تا ۱۱ درجه نحوه فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه ۸ بهمن مدارس تهران فردا چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ تعطیل است؟ تماس تلفنی خارج به داخل ایران وصل شد رقم افزایش حقوق معلمان در هر رتبه چقدر است؟ فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری برای ۷ بهمن اعلام شد کشف ۱۷ شمش طلا به ارزش ۳۶۰ میلیارد تومان در کردستان / ۲ نفر بازداشت شد دادستان: حتی یک پیامک در اغتشاشات قابل اغماض نیست؛ برخورد قاطع با عوامل ناامنی زمان اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری علوم پزشکی برخی مدارس استان اردبیل روز دوشنبه تعطیل شد مدارس سمیرم غیرحضوری شد؛ آغاز فعالیت مدارس دهاقان با تأخیر ۲ ساعته محصولات آرایشی گران قیمت واقعاً مؤثرترند؟ / پوست را زیاد دستکاری نکنید

پلیس پایتخت، کلاهبردار مُرده را زنده کرد

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری یک کلاهبردار حرفه‌ای خبر داد که نزدیکانش مدعی «مرگ» وی بودند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۷۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری یک متهم کلاهبردار در حومه شهر تهران خبر داد.

سرهنگ کارآگاه علی، ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی پایتخت در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: در اوایل شهریورماه سال گذشته شخصی با استفاده از جعل اسناد، زمین‌های حومه شهر تهران را به خریداران می‌فروخت که با وقوع این کلاهبرداری موضوع رسیدگی به این پرونده در دستورکار تیمی زبده از کارآگاهان اداره هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی افزود: شاکیان این پرونده پس از مراجعه به پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار داشتند که متهم پس از شناسایی افرادی که قصد خرید زمین داشتند با آنان تعامل و ارتباط تنگاتنگ برقرار و اظهار می‌کرد که مالک زمین است و قصد فروش زمین دارد و با جعل اسناد، زمین‌های موردنظر خریداران را به آنان می‌فروخت و پس از رسیدن به خواسته خود، متواری شده و شاکیان از هر طریقی که اقدام کردند اطرافیان متهم اعلام داشتند که نامبرده فوت شده است.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت تصریح کرد: کارآگاهان تیزبین پلیس آگاهی پس از تحقیقات ابتدایی به این موضوع مشکوک شده و با استفاده از روش‌های علمی و اطلاعاتی کشف جرم، ابتدا تحقیقات میدانی را آغاز کرده و از زنده بودن متهم مطمئن شده و موفق شدند مخفیگاه وی را در شرق تهران شناسایی و پس از هماهنگی قضایی در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه متهم را در مخفیگاهش دستگیر کرده و به آگاهی تهران بزرگ انتقال دهند.

سرهنگ گودرزی بیان کرد: متهم ۲۵ ساله پس از دستگیری به کلاهبرداری و اخذ وجوه از شاکیان اعتراف کرده و گفت که با جعل گواهی فوت متواری می‌شد.

وی افزود: در ادامه کارآگاهان با بررسی سوابق کیفری متهم دریافتند که متهم در گذشته نیز چندین سابقه کلاهبرداری داشته و به تحمل حبس نیز محکوم شده است.

سرهنگ کارآگاه گودرزی خاطرنشان کرد: متهم جهت تحمل کیفر حبس به شعبه یکم اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی ناحیه ۲ تهران اعزام شد. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار